Een personeelsuitje!

Leuk een personeelsuitje! Maar…..toch niet weer naar de bowling, de steengrill, boerengolf, teambuilding, workshops ....😢..😢..😢....

Is het niet veel leuker om een keer op ontdekkingsreis te gaan….in Nederland! Samen met een gids met een aansprekende uitleg de duinen in bij Zandvoort. In een natuurgebied van 3.400 hectare waar je buiten de paden mag. Hij zorgt dat u niet verdwaalt en u kunt ontspannen genieten. Saai? Dacht het niet, er is in ieder seizoen wel iets moois te zien, of te vertellen. Moet je dan veel lopen? Dat valt wel mee, de klant bepaalt en we staan vaak stil om gewoon te kijken wat er mooi is. Ademloos tot de horizon uitkijken over de Nederlandse savannes.

In het gebied leeft van alles: imposante damherten, reeën, vossen, roofvogels. De natuur bepaalt zelf wat u ziet, het is steeds weer een verrassing. Lopen in één grote Nederlandse dierentuin, maar dan wel zonder hokken en gaas, gewoon er middenin! Met pauzes onderweg, even zitten en wat eten of drinken, geen probleem. Als u maar goed ter been bent want we gaan van de paden af, de ruige natuur in. Een paar stevige schoenen zijn meer dan genoeg, een normale conditie voldoet.

En wilt u toch na afloop wat eten met elkaar, dan kan dat ook. Bij de ingang is een pannenkoekenrestaurant, een sushi restaurant, verderop een Europees en een Indonesisch specialiteiten restaurant, prima geregeld dus! Kunt u ook eens lekker napraten over de ervaringen.

Voor een dagdeel betaalt u € 250,-, waarvan de gids 10% overmaakt naar het Wereld Natuur Fonds. U een heerlijke ontspannen wandeling in de natuur, het goede doel ook nog eens blij!

Hieronder enkele reacties van onze deelnemers:

Na twee succesvolle natuurwandelingen voor Dierenbescherming Amsterdam:

U heeft binnenkort een personeels uitje, u wilt iets moois zien en er deze keer iets bijzonders van maken, neem dan contact met ons op via onze Contact pagina.

U kunt tijdens de wandeling ook dit damhert tegenkomen, ziet u hem ook?

foto van damhert